logo

RSM Hungary Zrt.

Senior könyvelő

Feltétlenül olvasd el ezt a hirdetést, ha a mérlegről már nem csak a hivatásod, hanem a munka és magánéleti egyensúlyod felborulása is egyre gyakrabban eszedbe jut. Akkor is érdemes elolvasnod, ha legalább 5 év tapasztalattal rendelkező szenior könyvelőként már inkább barátságos, családias hangulatban szeretsz dolgozni, és értékeled azt, ha a felelősségteljes munkád mellett folyamatosan fejlesztheted magad, mindeközben számos kényelmi szolgáltatást igénybe vehetsz és a kollégáiddal színes programokon vehetsz részt. Neked szól ez a hirdetés, ha nyitott vagy a könyvelői szakma változásaira, és nem csak sodródni szeretnél az árral, hanem élére állni a változásoknak, és velünk együtt közösen alakítani a szakmai jövőjét! Gyújtsuk be együtt a rakétákat! Nálunk a sokrétű és változatos munka mellett hatékony, digitalizált, papírmentes munkavégzést támogató környezetre számíthatsz. A versenyképes bér mellett minden olyan eszközt biztosítunk, amelyre a munkád során szükséged lehet. Kiváló mentoroktól sajátíthatod el a szakmát házon belül, számviteli üzletágunk vezetőjéről holnapunkon találsz információt.
Feltöltve: 2023. May. 04.
Tulajdonságok

Helység:

Budapest XIII.

Cégnév:

RSM Hungary Zrt.

Kategória:

Vállalkozási mérlegképes könyvelő

Szükséges nyelvtudás:

Angol

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

Tapasztalat:

3-5 év gyakorlat
Leírás
Feladataid közé fog tartozni például az ügyfeleid portfóliójának teljes körű kezelése: kimenő és bejövő számlák, bank és pénztár könyvelése, vegyes bizonylatok, főkönyvi könyvelés, bevallások elkészítése, riportok összeállítása és beszámoló készítése, ezeken kívül részt vehetsz könyvelési projektekben és könyvvizsgálat előkészítésében. Mindemellett a te dolgod lesz a gyakornokok, könyvelőasszisztensek munkájának koordinálása, szakmai fejlődésük támogatása. Idővel pedig nagyvállalatok önálló tanácsadója is lehetsz! Ugye milyen jól hangzik? Nálunk a felelősségteljes munkáért cserébe változatos feladatok megoldásával fejlesztheted szakértelmedet. A könyvelőszoftverek mellett fontos, hogy az általános irodai programok se tudjanak könnyen kifogni rajtad és szívesen vegyél részt a jövő technológiáinak fejlesztésében.
Elvárt szakmai képzettség
Szeretünk egy nyelvet beszélni, ezért nem árt, ha a Navision, az Axapta, az SAP és a Revolution szavakról nem egzotikus nyaralóhelyek jutnak eszedbe. Nagyra értékeljük a folyamatos tanulást, így plusz pont, ha a gazdasági diplomád mellé megvan a mérlegképes végzettséged is. Az elmúlt, legalább 5 éves könyvelőirodai munkád során már készítettél önállóan beszámolókat és naprakész vagy a számviteli és az adózási jogszabályokból. Légy nyitott a könyvelői szakma változásaira, sőt még jobb, ha velünk együtt élére állsz a változásoknak és együtt formáljuk a szakmát. Ezért az sem hátrány, ha nyitott vagy a digitális megoldások és a robotika iránt, és érdekel, hogyan tudjuk mindezt az irodai környezetbe is integrálni. Ahhoz, hogy ezt a munkát jól tudd végezni, fontos, hogy tudj az időddel gazdálkodni, be tudd osztani a feladataidat, és ne problémákat, hanem kihívásokat láss magad előtt. Szívesen meghívunk egy kávéra "Az Év Irodája" címet elnyert irodánk egyik tárgyalójába, amelyek a Cars, Film and Movie, Sailing, Star Wars. Ha csatlakozol hozzánk, hamar megtudod, mit jelentenek ezek a különleges nevek. De ha neked kényelmesebb otthonról online bejelentkezni az interjúra, arra is lehetőséget biztosítunk.