Rólunk

MKVOKK logo png

 

 Magán-munkaerő közvetítői határozat száma:BP/ 0701/ 12187-1/ 2019-1191

 

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft-t (felnőttképzési nyilvántartási azonosítószám: E-000582/2014) 1999-ben a köztestületi feladatokat ellátó Magyar Könyvvizsgálói Kamara hozta létre egyszemélyes társaságaként.

Az alapítás elsődleges célja a korszerű pénzügyi-számviteli szakemberképzés volt, ahol mind a szakmát adó képzések, mind a továbbképzések esetében a magyar könyvvizsgálói szakma legkiválóbb szakembergárdája garantálja szellemi háttérként a minőségi oktatást.

Konferenciáinkkal, pénzügyi, adózási és könyvvezetési ismereteket közvetítő előadásainkkal is széles körben igyekszünk hozzájárulni a pénzügyi kultúra fejlesztéséhez. 2002-ben – az országban az elsők között – szereztük meg felnőttképzési intézmény akkreditációnkat is, amit 2014-ben a vonatkozó előírások szerinti felnőttképzési engedéllyel váltottunk fel.

Célunk, hogy a jogszabályi környezethez és partnereink igényeihez messzemenően igazodó szolgáltatásokkal segítsük a képzéseinkben résztvevők szakmai fejlődését, így a foglalkoztatóik eredményes működését, amihez üzletviteli tanácsadási tevékenységünkkel a gyakorlatban is hozzájárulunk.

Budapesti központi irodánk mellett öt regionális igazgatóságunk (ezek Debrecenben, Miskolcon, Szegeden, Veszprémben és Szombathelyen működnek) és a Kamara megyei szerveivel való együttműködésünk, illetve saját távoktatás ( e-learning) rendszerünk alkalmazása biztosítja tevékenységünk országos lefedettségét.

Az elmúlt évek komoly kihívás elé állították a foglalkoztatókat – a munkaerőpiac átrendeződésének köszönhetően a cégek egyik legnagyobb értékévé a humánerőforrás vált.

A megfelelő szakmai tapasztalattal, végzettséggel és motivációval rendelkező munkavállalókért óriási verseny folyik, s a szakemberek és a foglalkoztatók egymásra találása sok időt és energiát kíván mindkét féltől.

Felismerve ezt az igényt, Oktatási Központunk fennállásának 20 éves jubileumát többek között új szolgáltatás indításával ünnepelte  meg és 2019. február 15-én útjára indítottuk az ország első kifejezetten pénzügyi, számviteli, adózási szakterületre specializálódott állásportálját.

Már az előzetes felméréseink is egyértelműen rámutattak arra, hogy nagyon nagy a kereslet az ágazat szakmái, illetve az azokban jól képzett szakemberek iránt, akik bizonyítványuk birtokában sem hagyhatnak fel ugyan a tanulással, a rendszeres továbbképzéssel, ám biztosan lesz mindig munkájuk, s a jó lehetőségeket felkutatva erkölcsi és anyagi elismertségre számíthatnak.

Reményeink szerint portálunk hatékony segítséget nyújt mint az álláskereső Szakembereknek mint a Foglalkoztatóknak.

Megköszönve bizalmukat eredményes egymásratalálást kívánnak a

Pénzügyiállas.hu portál Kollégái

 

Továbbképzéseikről és rendezvényeinkről valamint szakképzéseinkről honlapunkon tájékozódhatnak.

 

 

 

 

 

 

 

Szerezzen piacképes szaktudást!

Hamarosan induló szakképzések